2020年中国国际食品安全与创新技术展览会开幕式 暨国际企业家食品安全论坛

登录
头像

2020年中国国际食品安全与创新技术展览会开幕式 暨国际企业家食品安全论坛

活动介绍

2020年中国国际食品安全与创新技术展览会开幕式
暨国际企业家食品安全论坛
Opening to 2020 China International Food Safety Technology & Innovation Expo
& International Entrepreneurs Forum on Food Safety

活动开始时间:8月19日上午9:00(北京时间)
Start Time:9:00 Beijing time (GMT +8), 19 August 2020

活动第一部分:启动仪式
Part1:Opening Ceremony
发言嘉宾:中国经济网总裁王旭东致辞  (5分钟)
Guest Speaker:Wang Xudong,President of China Economic Net(5 mins)
演讲主题:走中国特色食品安全治理之路
Keynote Speech: Take the road of Chinese characteristic food safety management

致辞嘉宾:新西兰国家展团执行团长、新西兰中国商业圆桌会议主席 金世理(Ivan Kinsella)(5分钟)
Guest Speaker :Ivan Kinsella, Acting Chief of New Zealand National Pavilion Delegation to 2020 China Food Safety Publicity Week; Corporate Affairs Director - Great China of Zespri Group, New Zealand(5mins)

发言嘉宾:中国连锁经营协会副会长楚东  (5分钟)
Guest Speaker:Chu Dong, Vice President of China Chain-Store & Franchise Association, CCFA (5mins)
发言主题:行业协会要积极食品安全社会共治
Keynote Speech: Industry associations should take an active part in society food safety

发言嘉宾:郑州思念食品有限公司品保中心总监宋会玲(10分钟)
Guest Speaker:Song Huilin, Director of Synear Quality Assurance Center (10mins)
演讲主题:创新要以食品安全为基础
Keynote Speech: Innovation should be based on food safety

发言嘉宾:中国工程院院士、国务院食品安全委员会专家委员会副主任、中国食品安全30人论坛专家,陈君石 (30分钟)
Guest Speaker:Chen Junshi, Academician of Chinese Academy of Engineering, Deputy Director of the Expert Committee of the State Council Food Safety Commission(30mins)
演讲主题:“新冠肺炎与食品安全”
Keynote Speech:  Covid-19 and food safety

中国经济网总裁宣布展会正式开展,小程序和展会专题上线。(3分钟)
The President of China Economic Net announces the official opening of the exhibition, Launch of exhibition and App program.(3mins) 

活动第二部分:国际企业家食品安全论坛
Part2: International Entrepreneurs Forum on Food Safety

嘉宾主持:
严志农博士,沃尔玛食品安全协作中心执行主任
Dr Yan Zhinong, Executive Director of Wal-Mart Food Safety Foundation Center

10:00-10:05   主持人介绍参会嘉宾和背景(5分钟)
              The host introduces the guests and background(5mins)
10:05-10:20   金世理(Ivan Kinsella),2020年中国食品安全宣传周新西兰国家展团执行团长、新西兰佳沛集团中国公司事务总监(15分钟)
              Ivan Kinsella, Acting Chief of New Zealand National Pavilion Delegation to 2020 China Food Safety Publicity Week; Corporate Affairs Director - Great China of Zespri Group, New Zealand(15mins)
10:20-10:35   周德汉(Teh-han Chow)先生,新西兰恒天然集团大中华区CEO(15分钟)
              Teh-han Chow,CEO of Greater China, Fonterra Co-operative Group, New Zealand
10:35-10:50   李鹏程,蒙牛集团执行总裁(15分钟)
              Li Pengcheng,Executive CEO of Mengniu Group(15mins)
10:50-11:05   赛奇(Sergey),哈萨克斯坦出口保险公司(Kazakhexport)驻中国总代表(15分钟)
              Sergey, General Representative in China of Kazakhexport (15mins)
11:05-11:20  默罕默德•马松(Mohammad Masum),孟加拉知名农业专家、超级种业公司董事长(15分钟)
              Mohammad Masum, famous agriculturist, Chairman of Supreme Seed Company Ltd, Bangladesh (15mins)
11:20-11:35   赵一弘,碧生源控股有限公司董事长(15分钟)
              Zhao Yihong, Chairman of Besunyen Holdings Limited (15mins)
11:35-11:50   范旭明,江西煌上煌集团董事、副总经理(15分钟)
              Fan Xuming, Deputy General Manager of Jiangxi Huangshanghuang Group (15mins)
11:50-12:05   自由交流
              Free Q&A
12:05-12:10   主持人总结闭幕
              Conclusion



中经云端

5
10
20
50
80
100
已有人打赏
投票结果
已有0人投票
投票
已有0人投票

抽奖活动说明

亲留下您的手机号呦,否则福利找不到主人哦

您还有0次抽奖机会

/
在微信打开才可以抢红包哦!